Vagányság borsos áron

Motoros merítés

2015.01.04. 12:28

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Vagányság borsos áron

Nem titkolom: nagy Dakar-fan vagyok. Teljesítmény-kihívás tekintetében a legtöbbre a terepralit becsülöm. Mindig is magával ragadott ez a verseny, és az ott található motorok formavilága, így nem volt kérdés, hogy egyszer, amikor egy motorkerékpár-kereskedésben jártam és megláttam a Tuareg Rally-t, rögtön haza akartam vinni.

Tovább >>>


Moped félmillió forintért

Félmillió forintért venni egy új segédmotort maga a tökéletes hülyeség. Így hát én is a hülyék táborát gyarapítom. Legalábbis az átlag ingázó ember szemével. Csak az a bökkenő, hogy nem kimondottan ingázás miatt vettem a motort. Ez, kérem, szerelem volt a javából.

Tovább >>>


Halhatatlan japán harcos

Sérült volt az idom rajta, és a kormány is ferdén áll egy kicsit, mivel az előző tulaj esett vele. Könnyen egy kerékre lehetett húzatni, szóval gondolom ezt gyakorolta, csak nem sikerült a mutatvány, és ekkor sérült a motor.

Tovább >>>


Őszinte motor

Nem akartam Harley-t venni, csak azt tudtam, hogy V2 kell. Az, hogy nem kényelmes, az átlagos minőségű magyar utakon való közlekedésre nem alkalmas, és hogy utasszállításra vagy túrázásra még erős kompromisszumokkal is nehezen használható, már a legelején lejött. Ettől függetlenül perverzül, betegesen imádtam, mert az aminek látszik: egyszerű, sallangok nélküli motor, a motorozás vegytiszta élvezetére.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!