Ajjaj, jönnek a ralisok!

Le Visonta: Oem-parts.hu - Fans of Garage Moped Crew

2015.06.25. 14:23

Két bolond társaság jött össze, hogy közös csapatot indítsanak Le Visontára. Súlyos kétütemű-mániások is vannak köztük!

Bemutatkozik a mi kis moped verseny csapatunk, az Oem-parts.hu - Fans of Garage Moped Crew! Mint nevünk is sejteti, két nagyjából azonos mértékben bolond társaság házasítása révén jött létre a csapat. Az oem-parts.hu biztosítja a szükséges alkatrészeket és ellátja a versenyzői feladatok 50%-át, míg a Fans of Garage adja a felkészüléshez szükséges műhelyt teljes felszereléssel, és kipótolja a hiányzó versenyzőkkel a közöst. Csapatunk régóta baráti kötelékben van, és a garázsos srácoktól nem idegen a verseny légköre sem, ugyanis két autóval is koptatják a gumikat különböző amatőr raliversenyeken. Mindannyian miskolciak vagyunk, és a technikai sportok szerelmesei. A Le Visontát egy Vespa ET2 50 nyergében tervezzük meghódítani.

Most pedig egy kis személyeskedés, avagy bemutatkozunk:

Sebe Csongor (aki véletlenül sem Csongika) (Pilóta 1)

Csapatunk gépkocsi-karbantartója, amúgy vékony és olajos. Trabant 601R (R, mint Rali) szervó nélküli kormányát tekeri egyébként.

Kiss Mátyás (Pilóta 2): Fans of Garage Racing Crew gyorskocsi pilótája egy BMW 335i-ben főgépész.

Kovács Dániel (Pilóta 3): Becsületeskereskedő, Vespa szerelmes.

Stomp Attila (Pilóta 4): Matyi navigátora, rendezvényeken kajafelelős, kézrátétellel gyógyítja a gépháztetőt ill. sárvédőt.

Kovács Sébastien: Vespa és más motorok doktora, a kétkerekűek legnagyobb szakértője, variátororákulum.

Darvas Csaba: 2T guru, vallása Simson, Trabant. Mindbe kiváló versenymotorokat épít, a felkészülés során lesz a segítőnk.

Szabó Gábor: Informatikai guru, a csapat sajtósa.

A többi segítő még képlékeny, de mindenképp észrevehetőek lesznek.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/oempartsfansofgarage

Moped91 Motul

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.