Jól karbantartott negyvenes

Motoros merítés

2015.08.16. 12:22

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Munkába járós, málhás szamár

Nem hasonlítható össze egy Yamahával vagy Gilerával. Az első tárcsafékre nem is panaszkodnék. Teszi a dolgát, viszonylag jól adagolható, de nem fogunk fejre állni vele. A hátsó dobfék jelzésértékű. Valószínűleg csak azért tették rá mert kötelező.

Tovább >>>


Beteljesült szerelem a kezes fenevaddal

Embere válogatja, ki hogy bírja fekvős motoron a több ezer kilométeres túrákat, de nekem kompromisszumot kellett kötnöm. Így váltottam naked bike-ra. Mindig is tetszett ez a kategória, kb. annyira, mint a supersport, de a Z1000-be már a piacra dobásakor belehulltam. Idejében a legvadabb megjelenésű naked volt, mai napig időtálló a formája. Sőt, ez örök klasszikus marad, nem tömegmotor.

Tovább >>>


Jól karbantartott negyvenes

Ritka ronda, ha nem a valaha készült legrondább Kawasaki. A metálzöld nagyon mutatós, de szegény motor pont úgy néz ki szemből, mint egy tökön rúgott küklopsz. Legalább nem fog elcsábítani, hogy ezt tartsam meg, és majd a ZR-7s kerüljön eladósorba.

Tovább >>>


Itt a motorozás a lényeg, nem a motor

Jó párat megnéztem, mire megtaláltam az igazit. Voltak köztük nagyon csoffadékok, meg persze a tulajok is altattak mindenféle hülye dumával, hogy ennek gyárilag beremeg a kormánya, ha elengeded, meg ilyenek. Nos, nem.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.