Tinimotor ingajáratban

Motoros merítés

2015.09.13. 14:29

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Törperős

Mindig is arról álmodtam, hogy egyszer motorozni fogok. Persze anyai ágon száz százalékos ellenállásba ütköztem, mire apám húszéves koromban csak meglepett egy 125-ös kis Viragóval. Jogsim még nem volt, de benzinre volt pénz.

Tovább >>>


A megbízható mindenes

Mivel hosszútávon nem olyan kényelmes, rakattam az ülésbe zselés betéteket. De így sem az igazi. Városban nagyon jól használható kis gép, elég jól elfér a sorok között. Városon kívül is jól megy, bár a két dobozzal, meg utassal azért pörgetni kell. Túraplexit is vettem hozzá, bár így a szelet egyenesen a sisakra dobja, kicsit előrébb kell hajolni.

Tovább >>>


Tinimotor ingajáratban

Ez sem egy erőgép, de amit előtte az B125 oktatómotor tudott, ahhoz képest nagyságrenddel jobb. Egyszer február végén, nyálkás időben, az M7 érdi felhajtónál „gyökkettő” sebességnél, fehér aszfalton, kanyarodásnál visszaváltottam egyesbe, és kicsúszott alólam, irányjelző letört és picit megkarcolódott. Ennyi.

Tovább >>>


Arany középút

Nem vagyok teljesítményhajhász, és koromnál fogva kinőttem már a "villogás" korszakomból is. Ennek ellenére sokan odajönnek az utcán. Nemtől, kortól függetlenül mindenkinek tetszik, ami mindig jólesik az ember kis lelkének.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!