Ne a szívedre, az eszedre hallgass!

Motoros merítés

2015.11.08. 11:50

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Ne a szívedre, az eszedre hallgass!

Tegye mindenki a szívére a kezét! Első saját nagymotornak mit szerettetek volna? R1, Gixer, Harley, Ducati és még sorolhatnám. De vissza a földre, javarészt zéró motoros tudással húzzunk meg egy vonalat, hiszen nem az első szezonban szeretnénk se meghalni, se összetörni a gépet.

Tovább >>>


Hondáék kis ékszerdoboza

Városban gyakorlatilag tökéletes. Mozgékony, a száz kilómat is könnyedén viseli, fordulékony és könnyen kezelhető. Városon kívül is viszonylag jól lehet vele haladni, elviseli a tempós kanyargást is, ha muszáj. Egy magamfajta 185 centis ember viszont ne vegyen ilyen robogót, mert kicsi lesz neki.

Tovább >>>


Elsőre nem tudtam eldönteni, hogy tetszik-e

Nem éppen a mai divatirányzatnak megfelelő a dizájn, de elegáns, időtálló. Bárhol meg lehet vele jelenni, és még az öltöny sem lesz tele bogárral. Szerintem elsősorban (nagy)városi szaladgálásra való, esetleg 10-15 km-ről bejárni. Autópályát, gyorsforgalmi utakat kerülni kell vele, csakúgy, mint a hepehupás alsórendű utakat.

Tovább >>>


Dél-Amerika

A feleségem nem szereti annyira, mint a robogót. Kisebb az ülés, és nem érzi magát biztonságban. A pár alkalommal, amikor felült mögém, mindig előrecsúszott és engem nyomott a tankra. Vagy Ő nem tud utasként motorozni, vagy a motor jellegzetessége, nem tudom. De mindig vissza kellett tologatnom, ha nem akartam, hogy jöjjön a jó öreg herehalál.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!