Oroszlán tanítja az idomárt

Motoros merítés

2015.12.12. 15:11

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Korrekt izomgolyó

A blokk nagyon kemény. Már alapjárattól is lehetne használni, de nem vagyok csapágygyilkos és nem itt kell erőltetni ezt a motort sem. A váltó kicsit csontos, mégsem váltok rajta két sebesség közé és nem dobja ki egyik sebességet sem. A fékeket mindenki zsigerből szidja a Gixxereken, de okkal csinálták ilyenre. Sokan rettegnek ezektől a gépektől, de szerintem feleslegesen. Ésszel közlekedve ez sem öl meg, de nem árt résen lenni.

Tovább >>>


Szép is, kemény is... Imádom

A fenntartási költségek nagyon magasak. De ez van, egy jó nőre is sokat költesz. Én elégedett vagyok vele, remélem így is marad. Aztán jön a nehéz döntés majd, hogy vegyek egy újabb szupersport gépet a négy japán harcos közül, persze majd a legagresszívabbat, vagy átüljek egy Busára. Ez majd a jövő zenéje lesz.

Tovább >>>


Oroszlán tanítja az idomárt

Hátránya talán az, hogy kicsit melegszik. 107 fokra simán felmegy a víz városi tötyörgéskor egy meleg napon. Nehéz megszokni a terhelésváltási reakcióit is a blokknak. Az, hogy fogyasztja a gumikat és a fékbetéteket, nem hátrány, mert ez egy pályán sokat használt sportmotornál természetes.

Tovább >>>


Magányos farkasok rakétája

Pár ezer kilométer után elkezdte engedni a hűtővizet, de csak meleg állapotban pisilt. Egy ideig nem jöttem rá, mi a baja. Aztán kiderült, hogy csak a hűtősapka túlnyomás-szabályozó rugója fáradt el, a csere megoldotta a problémát.

Tovább >>>


Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait?
Írjon Népítéletet!