Gondolatolvasó

Motoros merítés

2016.03.12. 10:35

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Gondolatolvasó

Most már nem annyira vérpezsdítő a gyorsulása, mint korábban, de csak mert megszoktam. Szerintem nagyon jól néz ki, de mint kiderült, a csajok az idomos Gixxerre buknak inkább. De ha ez a fő cél, akkor egy Mazda MX-5 úgyis üt mindenféle motort.

Tovább >>>

Csak ilyen állandó, és megbízható lenne minden az életben...

A motor amúgy lassú, a fékek gyengék, az ülés mozog, csúszkál, meg az egész túl kicsi. Japán belpiacos az enyém, és már gyenge is harmincévnyi hajtás után. De ezt 1957-ben tervezték, városi robogónak, lépésben araszoló forgalomba. Arra tökéletes.

Tovább >>>

Sz@rból várat

Arra törekedtem, hogy minden cucc újszerű, eredeti legyen. Vagy vettem jó minőségűnek mondott utángyártottat, amit aztán még feljavítottam. Kívülről teljesen egyedi lett az egész, metálbarna szín, hímzett vajszínű bőrülés, ilyesmik.

Tovább >>>

Fölényeskedő erőgép

Zörgött valami heteken keresztül hátul. Naponta megrángattam minden alkatrészt amit értem, nem találtam meg a forrást. Aztán lefittyent a bal hátsó lábtartó, ahogy az egyik csavar végleg kiesett belőle. Hallottam pattogni a csavart az aszfalton.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!