A motorozásról szól, nem a motorról

Motoros merítés

2016.04.10. 12:36

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Kis Husikám

Kis sebességgel, kanyarodáskor a nagy, széles gumik miatt kicsit labilis, de meg lehet szokni. Terepen, bazaltos, kavicsos úton dobálja a hátulját, ennek ellenére városban, terepen, földön-vízen-levegőben kezelhető, megy mint a rakéta. Átmegy mindenen, padkán, kátyún, kakaós csigán, kétméteres gazon.

Tovább >>>

MT-07 + Akrapovic = BRAAAP

Hogy ebből a két hengerből hogy jön ki ilyen hang, én nem tudom, de Isten áldja azt, aki belerakta. Alapjárattól már hörög-morog, 5000-től ordít, de úgy, hogy az oroszlánüvöltés macskanyávogás mellette. Motorfékre meg olyat szól, mintha szilveszterkor ingyen petárdát osztogattak volna.

Tovább >>>

A motorozásról szól, nem a motorról

Azoknak ajánlom, akik a motorozásba szerelmesek, és nem a motorba. Ez mindig elindul, és ha nem nagyon béna az ember, akkor mindig hazahoz. Tíz napra két személy kisebb kompromisszumokkal el tud vele menni túrázni. Nem csúnya, de nem egy dizájnműremek.

Tovább >>>

Katsumi, a megfontolt japán hölgy

Testalkatom Bud Spencer-es, így optimális választásnak bizonyult. Imádom a fordulékonyságát, klasszikus egyszerűségét. Egyedül a teljesítmény hiánya miatt kell tisztában lenni azzal, hogy hol a helyünk a forgalomban. Szóval, ha valaki első motort keres, és nem a sebesség megszállottja, akkor neki a Vanvan optimális választás.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!