Megbízható, olaszos japán

Motoros merítés

2016.04.24. 12:32

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Ha most lenne új, elmennék vele a Gibraltárig

Ennek a kis betyárnak nem számított a közel 40 fokos hőség sem, és nem számított a számtalan felhőszakadás sem, ami elkapott. Soha egyetlen egy csuklása sem volt. Amit komolyan kell venni, az az olajcsere és szelepállítás.

Tovább >>>

Nagyon jó választás

A blokk igényli a fordulatot, 2500 alatt a kellőnél nagyobb fokozatban csúnyán rángat, de ennek kezelését pár száz kilométer után megszokja az ember. Nagyon jól gyorsul, kellőképpen nyomatékos. Szélvédelme gyári plexivel nulla, magasítottal sem elég nekem.

Tovább >>>

A túrázó versenyző

A motor imádni való, és tényleg nagyon jó funbike, csak hát a minőségi problémák. Eddig az összes BMW elhasalt ezen. Tudom, hogy ezért kellene japánt venni. Az eszem tudja. Ismerőseim is. Mindenki. Reménytelen álmodozó vagyok, és még bízom. Egyszer csak sikerülni fog nekik.

Tovább >>>

Megbízható, olaszos japán

A leghosszabb napi etap 750 kilométer volt, akkor azért már mormoltam az imákat a nyeregben. Lehetne azt is cserélni, még nem szántam rá magam, inkább rövidebbeket megyek. Amúgy is jobban szeretem a nyugodt motorozást és a nézelődést, de akkor azt a távot muszáj volt megtenni.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!