Kis kínai szutyok... Ja, mégsem

Motoros merítés

2016.05.08. 10:02

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Bömike, a vaddisznó

A teljesítményét lehet kevesellni valóban, de ettől függetlenül bárhol megállja a helyét. Az A2 motorkategóriát teljesen kitölti 35 kilowattjával, így kategóriáján belül nemigen van ellenfele. Precíz pontos gép, ami mindig mosolyt csal az ember arcára.

Tovább >>>

Kis kínai szutyok... Ja, mégsem

Ha megengedhetnék magamnak két motort, ez lenne a városi, meg lenne mellé egy túrázós. Sajnos csak az utóbbinak van hely a garázsban, viszont aki megengedheti magának a kettőt, kezdő, újrakezdő, vagy kifejezetten erre a célra keres motorforma kismotort, ne menjen el a Keeway mellett, és nyugodtan ignorálja az olyan köpködőket, mint amilyen én voltam.

Tovább >>>

Játékos ritkaság

Dugóba nem jó: csak léghűtéses, sokszor beindul a ventilátor, ami elég hangos. Ami vicces, hogy mindig leállításkor automatikusan beindul, és mar rég lezártad, de még mindig megy. Két-három percig hűti, ezzel is jót tesz a motornak.

Tovább >>>

Nem visszaszól, hanem durrog

Az ereje? Amire használom, nekem elég. Különben Tuonót vettem volna. A teljesítmény leadása is jobb, mint a sornégynek. Jól 4000-8000 1/min alatt érzi magát. Ebben a tartományban bármikor tettre kész. Az elektromos gázkar negatívumát én nem tudom alátámasztani, pedig nem nyugdíjas stílusban vezetek.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!