Egy csiga is lehet gyors

Motoros merítés

2016.06.12. 14:56

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Megbízható gép

Én egy 194cm-es figura vagyok, sok motor üléspozíciója kényelmetlen számomra. Ezen a motoron azonban tökéletesen elférek. Ez leginkább az alacsonyan elhelyezkedő talplemeznek és a hosszú, kényelmes ülésnek köszönhető. A 16-os kerekek jól elnyelik az út egyenetlenségeit, de a gyárilag felszerelt gumikkal dönteni életveszély.

Tovább >>>

Erő és kényelem 150 köbcentivel

Januárban, három fokban lementem vele autópályán Szegedre, meg aztán barátnőmmel vissza. Igazából bírta ezt is, de a végére már érződött, hogy valami gáz van. Kezdett elerőtlenedni. Aztán mikor felértem, már olyan füstöt tolt ki magából, mint egy régi Trabant. De ment.

Tovább >>>

Remek motor, kis hisztivel

A vásárlás után három hónappal kezdődtek a rejtélyes elektromos hibák, indítás után 10-15 másodperccel leállt. Ezt három hétig csinálta. Nem lett meg a hiba oka, pedig mindent végigmértünk. Egyszer csak abbahagyta, és soha többé nem jött elő.

Tovább >>>

Egy csiga is lehet gyors

Ezt a típust sokáig használták Amerikában a gyorsulási szakágban, ezért elég nagy választék van tuningalkatrészek közt. Mivel a széria és a nagy teljesítményre hangolt alkatrészek közt nincs érezhető árkülönbség, ezért elég könnyű elcsábulni.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!