Az imádott kurva szerepében

Motoros merítés

2016.06.26. 11:07

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Az imádott kurva szerepében

Hosszú távon kinyírja az ember seggét. Én marha, egyszer bevállaltam vele egy Budapest-Balaton menetet. Jaj! Városban Pazar. Kiváló a futómű-geometria, a kormánymagassághoz pont eltalálták a megfelelő utánfutást. Az pedig különösen kedves húzás, hogy a rugóutak inkább közelítenek az utcai szupersportmotorokéhoz, mint a supermotókéhoz.

Tovább >>>

Lehet egy Tigris is megalkuvó

A nagysebességű haladást a 180 cm feletti vezetők esetében a szélvédő által keltett zaj korlátozza. Készíttettem egy idomot, ami a képen látható állapot óta csavaros konzolon kiemelésre került. Nem szép, viszont most városban nem zavaró a zaj. Igaz, 200 felett már nagyon nyúlik a karom.

Tovább >>>

Fekete fecske

Rögtön a vásárlás után vettem védőfelszerelést. Mert igaz, hogy van egy barátom az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézetnél, de nem szeretném páciensként meglátogatni. Járnak hozzá motorosok.

Tovább >>>

A harcos

A kerítés előtt megálltam, megvártam, amíg termelődik egy kis adrenalinom. Felállva egy lendülettel mentem át a kerítés utáni sáron - a fellegekbe repítve azt, szemből betámadva a töltést. A tetején megálltam, vigyorogva néztem a hátsó kerekem pusztítását. Vissza a nyeregbe, kicsit köpködték a kerekek a feltapadt sarat a mögöttem érkező kamionos örömére.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!