Idén csak nekik lesz női versenyzőjük

Totalbike24: SpeedFright

2016.07.20. 11:30

Nem siettük el a bemutatkozót, de így jobban fogtok emlékezni erre a kis szövegre, amikor a dobogó tetején ünnepeltek majd minket!

Annyit lesúgok, hogy a dobogó tetején állók magukat szokták ünnepelni, nem egy másik csapatot, de ha ott állunk, gondolunk rátok. Amúgy idén a SpeedFright az a csapat, ami a mezőny egyetlen női versenyzőjét szállítja. Köszönjük! 

1. versenyző: Andrea
A lány, a szerpentinek hercegnője. Annyira a lapján fordul a motorral a kanyarokban, hogy a bukógombák a motorján a kezdeti sampion gombából mára laska gomba formára koptak. A küzdősportokban is igen járatos, szóval kedves ellenfeleink azt ajánlom, hogy őt sose előzzétek meg, mert nem lesz jó vége.

1. versenyző: Zoltán
Ő a BMW istállóból választott magának egy kiöregedett rendőr paripát, így hivatásának érzi, hogy biztosítással is foglalkozzon. Ismerhetitek, a tv-ben is híres lett, pont előtte ment tévútra pár küllős sporttárs a híres kerékpáros versenyen. Hivatását tekintve ő a nagy alkatrészdealer, romlandó alkatrészt viszont nem szabad tőle kérni! Jóképű, de egy jó képet sem találtam most róla hirtelen. Később megismeritek majd!

1. versenyző: Stig
Ő az a személy, akit akkora titokzatosság övez, hogy még mi sem tudjuk ki ő. Egyesek azt mondják, hogy az ereiben is Arol 2T folyik, nem tudjuk, de az biztos, hogy szeretnénk végre megismerni!

1. versenyző: Csaba
Róla(m) csak is jókat írhatok, az egóm nem enged mást. Régi motoros vagyok, legalábbis a motorom régi. A Safety Hungary csiszolta tökéletesre a tudásom, ők mindent megtettek ennek érdekében. Feladatom a csapatban a motor műszaki felkészítése és versenyben tartása. Én lettem szerelmes ebbe a bestiába, akit a franciás charme és a japán szív jellemez. Most egy kis ráncfelvarrás van folyamatban, addig csak egy közeli rokonáról láthattok képet, de nemsoká elkészül a smink, és akkor lehull a lepel...

Végül a médiásunk: Ottó
Régi túracimbi, Bamakót is megjártuk együtt. Mivel mind a 14 defektünk az alatta lévő keréken történt, sőt még a taxinak is alatta lyukadt ki a kereke, így a motorra nem engedjük fölülni! Helyette mesélhet majd az eseményekről. Egyébként informatikus, az információ az élete. Ezt az arcot, amit a képen láthattok, akkor fotóztam, amikor megtudta, hogy már rég meg kellett volna írnia a bemutatkozást.

A motor: Peugeot Speedfight 1.5
Kicsit a büszkeségünkről, az állatok királyáról: a 90-es évek végén született, királyi család sarja. Vad természetét csak a pompás külseje múlja fölül. Csodálatra méltó, megközelíthetetlen. Hatalmas szíve van, bár csak 50ccm, mégis legyőzhetetlen, félelmet nem ismer.

(Időközben a Scooter Apex csapat variált a felálláson, és beújítottak egy hölgyet. Így már kétszer annyi csaj lesz a mezőnyben, mint tavaly)

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.