Anton, az olasz

Motoros merítés

2016.11.20. 14:08

A megbízhatóság mintapéldánya, vagy folyton lerobbanó pénznyelő? Túl nagy a választék, és nem tud dönteni? A Népítélet megmondja az igazat, olvassa ön is!

Keleti kényelem - német precizitás

Összességében az R1200RT egy végállomás, a megérkezés igazi érzése. Ha ilyet veszel, úgy érzed, megérkeztél ahhoz, amire mindig is vágytál egy túramotor kapcsán.

Tovább >>>

Megbízható vadállat

Soha többet Suzukit, a KTM minden tekintetben jobb motor. Megy mint a vaddisznó, szét lehet csapni zokszó nélkül, kormány és kerékcsapágyat már kellett cserélni, az árak nagyon kellemesek a szemnek a DRZ-vel ellentétben.

Tovább >>>

Megbízható társ, szavakkal leírhatatlan élmény

Imádom a feelinget, amit sugároz. A kinézet páratlan! Króm mindenhol, csillog-villog mindene, eszméletlen a hangja (nem hangos, nem halk és megfelelően öblös). Utánafordul mindenki, aki látja.

T ovább >>>

Anton, az olasz

Olyan erotikusan lüktet az alapjárat, amilyet még V2-esektől is ritkán hall az ember. A füldugó pedig kötelező tartozék, mert nemcsak hogy veszett hegyi grizzly módjára hörög motorféknél, de olyan ordenáré módon durrantgat, mint egy karbidágyú. Cserébe viszont messziről meghallják.

Tovább >>>

Ön is motorozik? Megosztaná tapasztalatait? Írjon Népítéletet!