Második helynél kevesebbel nem érik be

Totalbike24: ProCaMoto

2017.06.22. 16:39

Az ős-Moto28 Teamből megalakuló ProCaMoto Team idén már másodszor vesz részt a versenyen, ráadásul a tavalyi dobogós debütálás után idén sem lehet ennél kisebb célunk!

A Moto28 testvércsapata idén sem fogja elpuhánykodni a versenyt, viszont a Totalbike24 hagyományait maximálisan tiszteletben tartva a bulifaktort is igyekeznek kimaxolni. Kisebb összeget meg mernék rá tenni, hogy idén is befigyel nekik a dobogó.

A jól bevált recepten nem változtatunk, marad a vízhűtéses Aprilia SR50 és a négy tökös pilóta: Ágoston, Feri, Roland és Viktor, valamint a Moto28-cal közös háttérstáb, Lovas Dani chef de cousine, Gerőfi Gábor sous-chef, valamint a sajtós páros Klement Peti és Sára Laci.

Idén sem fogjuk elaprózni a dolgot, és a versenyzés mellett ismét készülünk pár produkcióval. A péntek esti before party a Moto28-cal közösen garantáltan feledhetetlen lesz minden résztvevő számára, az onboard kamera élőképe a motorról pedig ismét HD-ban fog érkezni.

A versenygép hibátlanul teljesített, de egy fényezés ráfér, mivel pilótáink nem szégyelltek minél kisebb szöget bezárni a pályával és ennek következtében volt, hogy megnyaldosta az aszfalt a fényezést. Ilyen az, ha a dobogóért szállnak versenybe a srácok.

Versenyzőink:

Hényel Ágoston: Ágó a csapat titkosfegyvere, nincs olyan motoros szakág, ahol ne állt volna már rajthoz, de saját bevallása szerint robogóval a legzoralabb versenyezni, de csak akkor, ha a verseny előtti estén a saját kisbuszod tetején táncolsz.

Juhász Viktor: csapatunk megmondó embere, aki legalább olyan velős gondolatokat oszt meg velünk, mint amilyen hibátlanul motorozik. Az ős-Moto28 Team tagja volt, tavaly már a ProCaMoto színeiben folytatta és tanította meg a mezőnynek, hogy ha a duda szóra nem húzódik le előled a lassabb versenyző, akkor a sisak alól képes vagy hangosan tájékoztatni a versenyzőtársakat, hogy “Elnézést, gyorsabban érkezem, kérlek húzódj le, köszönöm!” vagy valami hasonló módon.

Szira Roland: vadpápa, csörgőkígyó, vőlegény. Az ember, aki megszámolni sem tudja már, hány autóval és motorral ment nagyon-nagyot. Az ember, aki képes Luxemburgig autózni hirtelen felindultságból egy jó vételnek tűnő motorért. Az ember, aki a bulibáróság fogalmát megtanította a Totalbike24 résztvevőinek. Roland.

Turai Ferenc: Feri a csapat bölcse, akiről jó ha tudod, hogy minden IS van, és ez a képessége igen jól jött tavaly, gyakorlatilag minden helyzetben. Bármilyen probléma merült fel, Feri a legnagyobb higgadtsággal nyugtatott bennünket, hogy ne aggódjunk, máris hozza a szükséges szerszámot/eszközt/bármit.

Kövesd őket Facebookon!