A robogó sem magát vezeti

2017.08.10. 09:52

Ismét lesz robogós tréning, ötventől nyolcszáz köbcentiig mindenkit várunk, a lényeg, hogy robogóval gyere. Ha nem érdekel a rizsa, görgess egyből az aljára, ott találsz linket a regisztrációhoz.

Miért jó ez:
- Ha jobban vezetsz, jobban is fogod élvezni.
- Kisebb eséllyel csukod utána össze magad és a robogód.
- Kijavítják a rossz berögződéseid.
- Profiktól tanulhatsz. Az oktatást ezúttal is a Hungaroring Motoros Akadémia instruktorai tartják, ők mindenkinek tudnak újat mutatni. 

A képzés 8000 forintba kerül, amiért részt vehetsz a kétórás oktatáson. Rövid elméleti rész után egyből jön a gyakorlat. A korábbi tréningekhez képest kicsit fejlesztettünk az anyagon. Továbbra is a kanyartechnika, a vészfékezés és az elkerülés lesz a középpontban, de igyekeztünk még pörgősebbre alakítani, hogy több legyen a motorozás, és még kevesebb az üresjárat.

A tréningre 2017. augusztus 19-én (szombaton) kerül sor, a helyszínt a Hungexpo biztosítja. Négy csoport lesz, két délelőtti és két délutáni, ezekre itt tudtok regisztrálni.

REGISZTRÁLJ! ITT KELL!

A kezdés időpontja előtt fél órával kell megérkezni, a kettes kapun behajtva, a D pavilont megkerülve juthattok el az A pavilon mögötti parkolóba, ahol a tréning is lesz. Nagyon fontos, hogy a tréningen kötelező a védőfelszerelés viselése, és kizárólag automata váltós robogóval vehettek részt rajta. A köbcenti nem számít.

Ennyit mindenképpen megér áldozni a tanulásra - aki eljött, nem bánta meg, mindig van hova fejlődni. Ha pedig van olyan robogós ismerősöd, aki még nem járt nálunk és fontos számodra az épsége, küldd el hozzánk tanulni!

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.