A robogó sem magát vezeti

2017.08.10. 09:52

Ismét lesz robogós tréning, ötventől nyolcszáz köbcentiig mindenkit várunk, a lényeg, hogy robogóval gyere. Ha nem érdekel a rizsa, görgess egyből az aljára, ott találsz linket a regisztrációhoz.

Miért jó ez:
- Ha jobban vezetsz, jobban is fogod élvezni.
- Kisebb eséllyel csukod utána össze magad és a robogód.
- Kijavítják a rossz berögződéseid.
- Profiktól tanulhatsz. Az oktatást ezúttal is a Hungaroring Motoros Akadémia instruktorai tartják, ők mindenkinek tudnak újat mutatni. 

A képzés 8000 forintba kerül, amiért részt vehetsz a kétórás oktatáson. Rövid elméleti rész után egyből jön a gyakorlat. A korábbi tréningekhez képest kicsit fejlesztettünk az anyagon. Továbbra is a kanyartechnika, a vészfékezés és az elkerülés lesz a középpontban, de igyekeztünk még pörgősebbre alakítani, hogy több legyen a motorozás, és még kevesebb az üresjárat.

A tréningre 2017. augusztus 19-én (szombaton) kerül sor, a helyszínt a Hungexpo biztosítja. Négy csoport lesz, két délelőtti és két délutáni, ezekre itt tudtok regisztrálni.

REGISZTRÁLJ! ITT KELL!

A kezdés időpontja előtt fél órával kell megérkezni, a kettes kapun behajtva, a D pavilont megkerülve juthattok el az A pavilon mögötti parkolóba, ahol a tréning is lesz. Nagyon fontos, hogy a tréningen kötelező a védőfelszerelés viselése, és kizárólag automata váltós robogóval vehettek részt rajta. A köbcenti nem számít.

Ennyit mindenképpen megér áldozni a tanulásra - aki eljött, nem bánta meg, mindig van hova fejlődni. Ha pedig van olyan robogós ismerősöd, aki még nem járt nálunk és fontos számodra az épsége, küldd el hozzánk tanulni!