2018.07.11. 09:35

Csapatunkat jópáran ismerhetitek, ugyanis már harmadszor fogunk rajthoz állni a TB24-en. Először a visontai futamon Delírium Racing néven, aztán Kecskeméten Vili Kingsként, majd most szintén a Birizdo Kart pályáján Biker Boyzként találkozhattok velünk.

Hölgy olvasóink kedvéért elmondanám, hogy ezek a srácok nem viccelnek, a férfi olvasóknak pedig: nem szarral gurigáznak! Ők voltak tavaly azok, akiktől megkérdeztem, hogy a ViliKings név az csak arcoskodás, vagy van mögötte valós teljesítmény, erre oda vissza végigegykerekezték a nyomorúságos Yamaha Sliderrel a padock-ot. Ha idén sikerül egy ütőképes versenygéppel jönniük, akkor a dobogóra várom őket.

Kisebb-nagyobb sikereket értünk el, sokat tanultunk, főként, hogy megfelelő a robogót válasszunk a futamra! Eddigi tapasztalataink jócskán motiváltak, hogy idén is letegyük a névjegyünket Kecsón. A motorunk és a csapatfelállás változott, a lendületünk maradt félelmetesen gyors.

Kezdjük az egyik újoncunkkal, Perna Mandiner Marcival, aki még közelről sem látott robogót, de nem okoz neki gondot semmilyen kétkerekű jármű, ugyanis dicső múltnak örvend a gyermekkorában megszerzett motokrossz magyar bajnoki címeivel. Marcival sok munkánk lesz a futamig, főleg, hogy kikössük számára: nem mehet le a pályáról egy kis terepezés kedvért.

Másik újonnan belépőnk rutinos róka, Csuzy Macklemore Andris barátunk, aki már megmutatta magát a TB24 versenyeken, tavaly egy Aprilia SR nyergében, előtte pedig a technikai háttér felelőseként. Most végre a mi pilótánkként fogja húzni a gázt, körzete a gokartpálya, tempója mörderisch. 

Jöjjön csapatunk egyik oszlopos tagja és alapítója, Sinkó Sínen Megy Fábián, akinek a nevét a legkonstansabb gyors körök mellett láthattátok. Rengeteg TB24 kilométer van ebben a mindenre elszánt srácban, számára az alvás szóba sem jöhet, ha tehetné egyedül megcsinálná az egynapos versenyt, csak valószínűleg hátsó keréken. Fábival még beszélnünk kell, hogy a motornak két kereke van, legyen szíves ezt kihasználni, és koptassa az első gumit is. 

Végül érkezzen Bata Nagyszerszám Geri, aki szintén alapító és bebetonozott csapattagunk. Geritől is lazán elvárható a kitartó, stabil és gyors karikázás őrült elszántsággal. TB24 rutinja messziről látszik, terepmotoros létére piszkos gyorsan fordul az aszfalton, olykor ő is megfeledkezve arról, hogy nem stunt versenyre érkeztünk. 

Valamint fontos csapattagunk Sinkó Gyuribá Gyuri, aki idén is hozzáteszi a több évtizedes motorsport menedzsment tapasztalatait a versenyhez, hogy igazán profi csapattá válhassunk. Neki köszönhetjük, hogy a robogónk már patent állapotban készen áll a versenyre. 

További fontos, oszlopos csapattagok, akik eddig mindig velünk tartottak, és minden másban segítenek: 

Á. Tóth Niki: nehéz lenne összefoglalni, mennyi mindenben segít nekünk, a lényeg, hogy sürög-forog és folyton segíti a csapat munkáját.

Juhász Gyurma Gyuri: eredetileg pilótának terveztük, de jelenleg is aktív versenyzőként szerepel a 600-as géposztályban, így a rutinjából származó tanácsokkal fogjuk nyaggatni.

Orosz Máté: egy igazi hangulatfelelős, aki folyton mosolyog és közben világbajnok ételekkel kényeztet minket. 

Márki Gyuri: polgárőragyú paddock felelős. Önkéntes rendőrnek hiszi magát, így biztosan ő fog felelni a depónk biztonságáért. 

Manzel Dani: idén először a paddockból fogja végigkísérni a versenyt, elmondása szerint a sörcsap 5 méteres körzetén belül megtalálható lesz a hétvége ideje alatt.

Kövessétek a Facebook oldalunkat, hogy képben legyetek!

Támogatók: