2018.07.13. 14:13

Csapatunk alapötlete egy sörözésbe torkolló kellemes tavaszi estén született. 4 versenyzőnkből 2 még TB24-szűz.

A Hedgehoppers új csapatnak tűnik, de gyanúsan sok az ismerős arc: a tavaly második, a BME SRT két pilótája alapított privát csapatot. Nem tudjuk, milyen volt a szakítás, de ide a rozsdás bökőt, hogy a BME vs. Hedgehoppers meccselések különösen izgalmasak lesznek! Érdekesség, hogy tavaly nem a mindent elsöprő tempójukkal (1:09-es legjobb kör) arattak, hanem nagyon okos és konzisztens versenyzéssel. Nem valószínű, hogy egy év alatt lelassultak volna, viszont még dörzsöltebbek és tapasztaltabbak lettek, szóval a verseny előtti esélylatolgatásban az erős csapatok közé sorolom őket, akik nagyot fognak harcolni a top10-ben.

Ábel: Mérnökhallgató, utcán már meglehetősen sok kilométeren keresztül koptatta különböző robogókkal Budapest útjait, számára nem idegen a villáskulcs és az olajsaras tenyér. A majrécsíkot is csak hallomásból ismeri, mindegy milyen motoron ül, Márquezhez hasonló képességeinek birtokában kezeli a gépet. Bizony, még a 66°-ot is megpróbálta már, nem is egyszer, csak sajnos inkább kevesebb, mint több sikerrel. Idén megnézzük, menni fog-e neki.

Gyula: Az igazi utcai őrült, reményeink szerint a pályán szerzett tapasztalatok most fognak összeérni az utcai kilométerekkel és a robogózás Ghost Riderét találtuk meg benne, hiszen égigérő mélysége és alacsony súlya miatt is retteghetnek az ellenfelek. Ezenfelül rettentően erős gázt húzó csuklója félelmet kelt még a saját csapatában is! Reméljük a verseny végére legalább annyira fognak tőle tartani a versenytársak, mint a renitens vezetők a jelöletlen rendőrautóktól.

Ákos: Frissen végzett mérnök, aki minden apró részletben el tud veszni. Megbízhatóságát és gyorsaságát már 3x24 óra alatt bizonyította, idei mentális felkészültségét még a legendás Michael Schumacher is megirigyelné. Idén is elindul a „Nyomjuk le a TB24-et maximum egy óra alvással”-címért, eddig háromszor sikerült.

Dávid: Ex-pizzafutár, ennek megfelelően szerelési tudása kimerül a szigetelőszalag és gyorskötöző használatában. Cserében ha egy pizzát felaggatunk a motorra (minimum) 3mp-et gyorsul a pályán. Idén komoly hangsúlyt fektetett a felkészülésre: példaképe James Hunt mintájára egyre ügyesebben bánik a Marlboroval és a Jack Daniels-szel. Harmadik versenyére készülve mindig stílusban van, még a nevezéshez is a legfontosabbakat magára húzta.

Detti: A sajtósunk, nyugodt jelleme és óvónőként szerzett tapasztalatai miatt reméljük, hogy a fáradt férfinépet megfelelő módon fogja igazgatni. Figyelem! A paddockban a csokit messziről kiszagolja!

A motor: Kisebb beszerzési és logisztikai problémák adódtak, így még a típus nem tisztázott. Nem tudtuk eldönteni, hogy a japán vérvonal vagy a talján mentalitás lesz a tuti húzás, így fogalmunk sincs, hogy mivel megyünk, de az teljesen biztos. Végső megoldásként porosodik a fészerben valami, lehet azt bevállaljuk, de az sincs kizárva, hogy Linda Babettájával megyünk, ha a gépátvételen átcsúszik.

Kedveld őket Facebookon!

Támogatók: