2018.07.25. 14:00

Annyira rutinos Totalbike24 csapat vagyunk már, hogy a múlt hélten megtartott csapatmegbeszélésen nettó egy órát töltöttünk a tennivalók leosztásával és megbeszélésével, mindenki tudja már a dolgát. (A fennmaradó idő alatt történteket fedje csak homály, csak annyit teszek még hozzá, hogy szerdai napra esett.)

A Magamura Team nagyon alapcsapat a TB24-en, és ugyan a kezdőfelállásuk nagy részét elszívta az OEM-Parts, továbbra is erős jelenlétük van a verseny körül. Hogy mennyire érzik a Totalbike24-et, jól mutatja, hogy punkzenekarral jönnek pénteken. Remélem nem kell senkinek magyaráznom, hogy miért ideális választás a punk egy 24 órás robogóverseny aláfestéséhez!

Talán a legtöbb időt az új sajtósunk betanítása vette el, de elég gyorsan megértette a csapat filozófiáját, melyet nem győzünk ismét hangsúlyozni: "nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos!” Bemutatjuk Juditot. Igen hölgy. És ismét gyönyörű! Majd figyelni kell az OEM Parts-ra, mindenre képesek, valahogy egyezik az ízlésünk.

Az versenyzők névsora  változatlan, így mi most a paddock/boxutca területen erősítünk. A hétvégi cégépítőn úgy tűnik, sikerült lecsábítani péntek estére a Lepra zenekart, mert ugye egy valamirevaló punkzenekar nélkül semmit nem ér a Magamura paddock.

Szóval aki felénk látogat, némi örömzenélésre számíthat. Jammelés, tábortűz nem lesz, majd odaképzeljük. De minden más elképzelhető.

Hogy mi lesz a versenygép? Adja magát, hogy ami jó, azon ne változtass. A JogHézag bevethető, látom rajta a vágyat, azóta is napi használatban van, de tavaly kiderült, hogy szegényke ugyan hősiesen helytállt, másodszor is végigüvöltötte a 24 óra nyélgázt, rajta nem múlt semmi, de többet nem tud, kimotoroztunk belőle mindent. (Na jó az izzót elnézzük neki).

Viszont a csapat úgy gondolja többre képes... Van már potenciális jelölt, még nem végleges, de nyugodtság van. A Totalbike24-en minden megtörténhet, és még majdnem 2 hét van a versenyig, és az óramű pontosságú tervezés nem a sajátunk. Azaz jóóóóó lesz. ;)

Tehát a versenyzők: 

Jabba - öreg róka, a kezdetektől alaptag

Castro - a Feketeszakáll, fel fogjátok ismerni. Majnem olyan öreg róka.

Attila - a tavaly bemutatkozott titkos adunk, idén is a legjobb köridő várományosa. És mellesleg tudja, mitől megy a robogó.

Gróf úr - ez én vagyok, mert a Jumurdzsák már nem annyira aktuális.

Judit és Balázs a sajtósok, szóban és képben.

Sanci, alias Muszasi, aki amúgy tartalék versenyző. Pupi, Edina, KicsiZ akik biztosan ott lesznek. És még számtalan segítő, akiket majd név szerint is felsorolunk, ahogy kell.

Kedveld őket Facebookon!

Támogatók: