2018.07.31. 11:35

Idén ismét rémes lesz a 24 órás robogó verseny.

A Rém Team rosszul jött ki az osztódásból: tavaly az eredeti csapat fele az RX Monsterrel a látványos 9. helyen ért be, míg a Rém Team a 15. helyen csurgott be a célba - pedig a korábbi évek alapján simán a top10-be vártuk őket. Egy körrel maradtak le a bűvös 1100 körről. Idén viszont ismét egyesült a két alakulat, és amolyan best of felállással ismét az élmezőnybe várjuk az egyedi színű versenygépüket.

Mint igazi veterán amatőrök, mi is elmondhatjuk már magunkról, hogy mindegyik versenyen sikerült nevezni és elindulni. A csapat összetétele idén picit változott a tavalyihoz képest, mert idén sajnos a fiókcsapat (RXMonsters) nem jutott be a nevezésnél a bűvös indulói elitbe. Meg amúgy is, jobb eredményt értek el, mint mi, ezt nem engedhetjük magunknak, így a két leggyorsabb pilótájukat gyorsan le igazoltuk.

Sajnos tavaly az új technika se váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és sajnos jöttek az esések is, és sajnos bepótoltuk az első 2 verseny elmaradt eséseit IS.

Technika előtte és utána:

Így a csapat idei felállása:

Apostol János (tavaly volt az első versenye de megtalálta a fonalat nagyon)

Laczkó Lehel (neki már a kezében van)

Rácz Árpád (mindegyik versenyen megmutatta már hogy van helye a csapatban) és végül.

Szőke Sándor (neki is a tavalyi volt az első versenye de őt is elkapta a benzin láz).

Cserébe, hogy idén csak egy csapatra kell koncentrálni, Gyuri a vezér rémünk is a supportra fog koncentrálni, így a kiszolgáló team is sokat erősödött. A robogó marad a rémesen szép színű Liberty, főleg, hogy már hibátlanul prezentálta az eddigi összes versenyt. Szóval ott találkozunk!

Támogatók: