Prémium Hiéna motorosoknak

2020.04.03. 06:06
36 hozzászólás

Nem is tudom mikor járt nálunk utoljára ennyire zsíros konc. A MotochargeBar 921 penge darab: egyben telefontöltő és motoros telefontartó. A kidolgozása pedig az átlag fölé emeli, hideg, szépen megmunkált fém a váza, a telefon hátlapját pedig karbonszálas lap védi - kívánatos na. Ráadásul masszív darab, több benne az anyag, mint némelyik robogó főtengelyében.

Ha a név ismerős, nem véletlen, ennek a kistestvérét, a telefontartó nélküli, érintős telefontöltőt már próbáltam, ez pedig annak a továbbfejlesztett változata, frankón prémium cucc. A bekötése egyszerű, ez a csomag mindent tartalmaz, a vezetékre ráhúzható csatlakozókat, a biztosítékot magában rejtő kábeleket, a töltővel egybeépített tartót és a kormányra rögzítéshez szükséges adaptert. Szóval csak fel kell pattintani, aztán tölt ezerrel, ahogyan a csövön kifér (2000mA)

Ahhoz, hogy ez a jóság nálad landoljon, bizony össze kell kapnod magad és előhúznod a kreatív énedet.

A feladat, hogy mutatsd be egy (vagy több) fotóval vagy rövid videóval, hogyan éled meg motorod társaságában a kijárási tilalmat. Az anyagot töltsd fel valahova, a linkjét meg kommenteld be ide. Arra azért figyelj, hogy olyan userrel kommentelj, amihez van aktív e-mail cím, mert azon keresztül fogunk kiértesíteni, ha esetleg nyersz.

A pályaműveket a szerkesztőség zsűrizi, a kreativitás és a kivitelezés dönt, de sokat nyomnak latba a következők is:
- líraiság, jelentsen ez bármit is
- saját kontent, nem valami reciklált mém
- kiderül belőle, hogy a hiénalelkű pályázónak van motorja, amire aztán felszerelheti a töltőt

A kihíváshoz határidő is tartozik: április 10, péntek, 12:00-ig kell beérkeznie a pályaműveknek.