2014.09.18. 16:53

Igaz, hogy itt most nem a motorosságon van a hangsúly, de talán még az is sokadrangú, hogy csaj az "elkövető". A lényeg, hogy tökös, és nem csak ingatja a fejét, mikor a világ türhői kidobálják a szemetet a kocsiablakon.

Erős kezdés, amikor egy komplett hamutartót ürít a szánalmas liba ölébe - de tényleg, két szemetes volt a kocsija mellett, erre ő az utcára dobja a szarát. Komolyan mondom, ökölbe szorul az arcom, amikor látom a videón ezeket az alakokat. Bravó, gyevuska, bátrabb vagy mint az átlag rendőr, a nagy fekete terepjárósnak is visszaadod, amit elhagyott! De a legszebb, amikor az eldobott palackot felszigszalagozza a rohadék tükrére. 

Hogy orosz a videó? Persze, ez is, mint sok más autós-motoros videó a neten. De sajnos éppen elég hasonló szemét alakot láttam már itthon is, sajnos nem tudom azzal nyugtatni magam, hogy de mi különbek vagyunk. Nem, sajnos nem vagyunk. És lehet, hogy kockázatos, de bizony már én is dobtam vissza szemetet a kocsiablakon, tettem pet-palackot a rohadék ablaktörlője alá. 

Ezen a héten nekem ez az orosz csaj a hősöm. Minden nap meg fogom nézni, ahogy fehér kacsaszalaggal akkurátusan odaragasztja a palackot a tükörhöz. És megígérem, ha hasonlót látok, én is visszaajuttatom a feladónak. Motoron könnyebb a dolgom, hamarabb felveszem, és gyorsabban el is tudom hagyni a helyszínt.