Fantáziahiány a Hondánál?

2009.09.07. 16:48 Módosítva: 2009.09.07. 17:08

Rosszfiúval bővült a VT család: a Shadow Black Spirit fekete, vagány és figyelemfelkeltő. A két évvel ezelőtt bemutatott Shadow és Shadow Spirit mellett ez a harmadik tagja a Honda 750-es cruiser-chopper vonalának.

A fekete festés bevált a Harley-nak, most a japánok is megpróbálkoznak az olcsó trükkel: a néhány selyemlakkú ezüst felületet leszámítva mindent lefújtak - csupán a kipufogó krómrétege csillog. Tizenhetes, küllős első kereket kapott, felnije természetesen annak is fekete. Ugyanezt a színt kapta az új dragbar kormány, alatta, mint harcsabajusz húzódik az irányjelző fekete tartórúdja.

A blokkot már ismerjük: 745 köbcenti, hat szelep és OHC vezérlés – a V2-es blokk kardánon keresztül hajtja a hátsó kereket. 65 Nm a maximális forgatónyomaték, lóerőből mindössze 45 található benne – aki nagyobbat szeretne, az ismerkedjék meg a VT1300CX, a Furyval.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.