Automatizált rendőrállomány

2011.07.08. 10:59

Mostanában egyre több olasz-kínai vonatkozású motoros hírrel találkozhatunk. A közös szervezésű pekingi motorkiállítás után újabb együttműködésre derült fény a két ország között. Henry Kissinger, a korábbi amerikai külügyminiszter csungkingi látogatása során motoros felvezetést kapott: a kínai rendőrség flottája harminc darab automata Apriliát küldött a célra. A rendőrségi feladatokhoz átalakított Mana nemrég állt szolgálatba a kínai hatóságnál.

Az innovatívnak hirdetett V2-es Mana a SportGear váltóval ideális a városi használatra, ha pedig nem elég a Touring, Sport és Rain alapbeállítás, a váltó hétfokozatú manuálisként is használható.

Az együttműködés nem véletlen: a Piaggio csoport egyre nagyobb érdekeltségekkel rendelkezik Ázsiában, a nagy dérrel-dúrral beharangozott Mana pedig nem lett sikeres sehol – feltehetőleg bőven van elfekvő készlet, amit ki lehetett szórni a kínai rendőröknek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.