62 millió forint. Ön mire költené?

2011.12.23. 13:35

Jugó-francia-olasz gang bang, kevéske német segédeszközzel: íme, elkészült Lazareth legújabb quadja. Akik már olvastak a mester előző, tényleg hiperdurva, akár 500 lőerős 12 hengeres szörnyéről, most fitymálhatnak, ha akarnak: ebben nem tizenkettő, csak nyolc henger csinálja a csinnadrattát.

A legújabb Wazuma modell, a V8F Ferrari szívet kapott; nem olyan durva, mint a BMW-s alapmodell, de sokkal exkluzívabb annál. Igaz, rengeteg alkatrész, köztük az M3 váltó még mindig a bajoroktól származik – ami jó, azon nem kell okvetlen változtatni.

A háromliteres V-motorral szerelt csemege tömege 650 kiló. A gyorsulás feltehetőleg felette áll szinte bárminek, bár Lazareth nem ad meg teljesítményadatokat. A megállásról viszont gondoskodott, hisz a könnyűfém, 285-30ZR18 és 315-30ZR18 gumikkal szerelt Momo felnikhez 324-es tárcsájú Brembo versenyfékeket választott. Az állítható speciális futóművet az EMC készítette. Az E85-tel hajtott Wazuma V8F ára 200 ezer euró, vagyis 62 millió forint. Baráti, igaz?Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.