Itt az MZ utódja?

2012.04.06. 11:54

A legendás MZ versenymotorok hangulatát örökítették át a zschopaui ZPsport 449-re. Korábban már beszámoltunk a német cég próbálkozásáról: retró, utcára is alkalmas terepmotoron dolgoznak, de azt hittük, a piacot telibe verő válság hatására már rég valami értelmesebb dologgal foglalkoznak.

Nos, mégsem adták fel, információink alapján az év végére gyártásra érett gépet mutatnak be. Nem sok mindent árultak el: az ülésmagasság 87 centi, az üzemanyagtartály 11 liter, ami a jobb súlyelosztás végett a nyereg alá kerül. A tengelytáv 1426 milliméter.

A blokkról semmi konkrétum, bár német fórumokon a Shercót említik lehetséges beszállítóként. Az MZ városában készülő gép formailag rendkívül kellemes, kontúrjai megidézik a múltat, de paraméterei talán a jelen követelményeinek is megfelelnek.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.