Hiába titkolózott a Suzuki, kiszivárogtak az adatok

2015.01.23. 10:44

A német Motorrad magazin vette észre, hogy a Suzuki honlapján rövid időre élesre tették két újdonságuk, a GSX-S1000 annak a burkolt testvérének, a GSX-S1000F műszaki adatait. Eddig ugyan titkolóztak ezt illetően – 2015-ös újdonságaikhoz érthetetlen módon nem adtak meg teljesítményt.

A naked a GSX-S1000, az idomos a GSX-S1000F
A naked a GSX-S1000, az idomos a GSX-S1000F


Aztán persze azonnal eltávolították a honlapról, de most már tudjuk, hogy egyaránt 145 lóerőt adnak le 9,500-as fordulaton – ez a kategóriában se nem sok, se nem kevés, de szégyenkezni egyáltalán nem kell miatta.
A GSX-S sorozathoz egy korábbi GSX-R1000 négyhengeresét használták fel, amit viszont alaposan áthangoltak: az eredeti, körülbelül 180 lóerős teljesítményből jócskán lefaragtak. Alsó és középső tartományban lett teltebb a nyomatékgörbe, tiltás felé elforgatva viszont nem gyulladnak be a rakéták, igaz, utcai motornál nem is annyira fontos, hogy kétszázról még lórugásszerűen gyorsuljon.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.