2015.10.13. 14:49

Nagy dolgok jönnek, legalábbis ezt ígéri új kedvcsináló videójával a Triumph. A brit motorgyártó az új Bonneville-t villantja meg kicsit, igaz, egyelőre csak a motor sziluettje látható a titokzatos felvételeken. Emellett néhány részletfotót és korábbi Triumphokat mutatnak.

Még szerencse, hogy nem is olyan régen már az egykori futballsztár, David Beckham is elspoilerezte a gépet, hiszen készülő filmjében fontos szerepet játszik majd a motorkerékpár. Annyit azért már tudni lehet, hogy a Bonneville-sorozat talán legsportosabb darabjával van dolgunk, amely új vázat és tankot is kapott.

Ami még lényeges változást jelent, az a folyadékhűtés. Vélhetően az eddigieknél nagyobb lesz a blokk is, de erről egyelőre semmiféle konkrétumot nem kotyogtak ki. Noha nagyon nem mindegy a technika, de itt azért egy olyan gépről van szó, amelyet elsősorban nem a műszaki tartalma, hanem a stílusa adhat el.

A videóban egy dátum is szerepel: október 28. Ekkor vélhetően többet is mutatnak majd az új Bonneville-ből, de ez talán még csak egy virtuális bemutató lesz. Abban pedig szinte biztosak lehetünk, hogy a novemberi milánói EICMA motorkiállításra is elviszi újdonságát a Triumph.