Forgalomban látták a Honda City Adventure-t

2016.02.05. 15:43

A Honda a milánói EICMA-n mutatta be a City Adventure tanulmányt, ami egy Honda Integra alapú túraenduró-robogó volt. Szokatlan öszvér, de elég sok pozitív visszajelzés érkezett a gyártóhoz, és a fejesek rá is bólintottak - nem sokkal a kiállítás után már röpködtek a hírek: jön a szériagyártás. A napokban már Rómában látták az álcázott prototípust.

2017-re ígérték a szériaváltozatot, így nem csoda, hogy már gőzerővel fejlesztik City Adventure-t, de mégis meglepő, hogy már most sikerült lencsevégre kapni - magunktól arra tippeltünk volna, hogy november előtt nem látunk róla képet.

Az omnimoto.it videóján kívül nincs is nagyon semmi új a típusról, az viszont jól látszik, hogy egyelőre nagyon sok mindent megtartottak a tanulmányról, például az Integrától eltérő orr részt és fényszórókat, a masszívabb lengővillát, a felhúzott kipufogót, a fordított teleszkópvillát és a dupla tárcsaféket. Ugyanakkor egyszerűsítettek is rajta, például a kipufogódob sokkal olcsóbb lett, az ülés sem annyira cifra, és a méregdrága Kineo felniket is elhagyták, ez utóbbi helyett egyszerűbb, de továbbra is tömlő nélküli abroncs hordására alkalmas, peremküllős kereket használnak.