Életjelet adott a Gas Gas

2016.03.01. 09:42

A Gas Gas számára nem voltak könnyűek az utóbbi hónapok. Végül a szakadék szélén álló, és a zuhanástól csak milliméterekre szorongó gyártót a Torrot mentette meg. Persze azt már akkor is tudni lehetett, hogy minden probléma varázsütésre nem oldódhat meg. A tetemes adósság ledolgozása időbe telik.

Azonban azt, hogy a Gas Gas jó úton jár, és a Torrot szándékai is komolyak, mi sem bizonyítja jobban, mint a TXT Racing 300 triálmotor leleplezése a következő modellévre. Nyilván nem alapjaiban új modellről van szó, és a fejlesztések jó része vélhetően már az átvétel előtt befejeződött, de itt inkább az üzenet az, ami hangsúlyos.

A megjelenésében és technikai megoldásaiban az elődre igencsak hasonlító triálgép gyártását márciusban kezdik meg. A forgalmazás kicsivel később indulhat be, és minden bizonnyal globális modell lesz a TXT Racing 300-ból.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.