Már biztos: a Buell soha nem adja fel

2016.09.28. 10:19

Az Erik Buell Racingről egyre-másra érkeznek az egymással szöges ellentétben álló hírek. Egyszer a megszűnésről, máskor a feltámadásról szólnak a pletykák. Az EBR azonban a történelem egyik legszívósabb márkája lehet: a végleges eltűnés helyett most is két új modellen dolgoznak.

ebr

Mint ismert, az EBR-t legutóbb a Liquid Asset Partners vásárolta fel. A vállalat vezetője, Bill Melvin elmondta: a két újdonság egyike már idén ősszel megérkezhet. Vélhetően a már meglévő 1190-es alapjaira épül fel, és izgalmas lesz a városi motorosok számára.

A másik szál, amin a történet fut, egy 10 ezer dollár, azaz 2,7 millió forint alatti gép lenne. Ez elsősorban az olcsó japán gépek hazai alternatíváját jelentené az amerikai piacon. 2018-ra valósulhat meg, és igazán nagyot lökhet a Buell szekerén, ha tényleg bejön.

Az újdonságokat elsősorban az Egyesült Államokban tervezik majd mutogatni, de egyáltalán nem kizárt, hogy a nagy európai kiállításokon is láthatjuk őket – az első géppel akár már idén is.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.