Végre egy elektromos motor, ami jól néz ki

2017.01.26. 13:05

Az Alta Motors érdekes tanulmánnyal készül a motorépítők és hipszterek uralta portlandi Moto Show-ra, egy ízléses street trackert építettek. Az alapot a Red Shift nevű szupermotójuk adja, amit klasszikus tracker elemekkel dobtak fel.

Rövidebb lett a futómű, lecserélték a műanyag elemeket, 19-es első kereket tettek alá - a felnik szénszálból készültek -, valamint LED-es első lámpát és flat track gumikat szereltek fel.

Az elektromos motorok átépítése nehéz feladat, hiszen a váz közepét elfoglaló akkumulátor tömbbel bármit kezdenek, az csak egy nagy, szögletes, akkutömb marad. Ezt itt sem sikerült megoldani, illetve a Daymaker LED első lámpa sem túl egyedi - az elmúlt években szinte mindenre ez került, még a Bimota Tesi 3D Racé Café-ra is.

Az összhatás mégis jó, kellemes a szemnek a légies ülés, ami szinte lebeg a motor fülött, és a minimalizmus is jót tesz a gépnek. Jók az arányai, szép a kivitelezés, a minőségi futómű és a fékrendszer pedig sejteti, hogy nem csak a gyorsulás van rendben.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.