Jeti, Loch Ness-i szörny, Ducati robogó - háromból az egyikre van bizonyíték

2017.11.20. 13:35

A legtöbbet emlegetett, de dokumentáltan soha nem észlelt dolgok listáját valószínűleg a jeti, és kollégája, a Loch Ness-i szörny vezetik, de közvetlenül utánuk a Ducati robogó következik, melyről meglepően sok spekuláció szól, de a gyár soha nem erősítette meg a létezését. Eddig.

A francia Moto Stationnek adott interjúban a Ducati nyugati-európai vezetője, Edouard Lotthé nem csak megerősítette, hogy egy robogón dolgoznak, de azt is elárulta, hogy párhuzamosan egy elektromos projektet is futtatnak.

Az egész úgy került szóba, hogy először cáfolta, hogy beszállnának a Supersport300 világbajnokságba (ami lassan SSP400 lesz), majd elárult, hogy jelenleg egy robogót fejlesztenek - határidőkről és köbcentikről nem sztorizott, tehát a legtöbb, amit tudni lehet, hogy dolgoznak rajta.

A villanymotor-projektről sem tudtunk meg sokat, de sejthető, hogy még valószínűleg 2021 előtt előállnak vele - 2021 egyébként érdekes váltás lesz, akkor vezetik be a motorkerékpároknál az Euro5-öt.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.