Így kezd új életet a Confederate Motorcycles

2017.12.08. 12:17

Ahogyan már megírtuk a Confederate Motorcycles Curtiss Motorcycle Company néven kezdi újra a működését, és a korábbi nagy V2-esek köré épített őrületek helyett az elektromos hajtásra helyezik a fókuszt - amelyet a Zero szállít be nekik.

DSC 3440

A Curtiss a korábbiaktól eltérően nem a szupergazdagokat célozza meg, a Hercules nevű első modelljüket pedig 2018. májusában mutatják be. Az előzetes információk szerint két villanymotor fogja hajtani. Mivel a hajtáslánc a Zerotól jön, a Curtiss a vázra és a jármű tökéletesítésére fókuszál.

A motor egy moduláris alapra épül, tehát ugyanarra a műszaki alapra egészen eltérő motorokat tudnak felhúzni, ami egyszerűsíti a termelést, vagyis csökkennek a gyártási és fejlesztési idők és költségek.

A tervezők már büszkélkedtek az új futóművel, állításuk szerint egy teljesen új, korszakalkotó felfüggesztést kapnak a motorjaik.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.