Jön a széria flat tracker az Indiantól

2018.06.18. 18:06

Amikor a hergelt Indian Scout FTR750 elindult a flat track versenyeken, a rajongók azonnal elkezdték követelni a versenygép utcai replikáját - a versenymotor privát csapatoknak eddig is megvásárolható volt, de az ugye egy 14,5 milliós production racer versenymotor volt, 100 lóerő feletti teljesítménnyel, Öhlins futóművel, állítható vázgeometriával. Most viszont bejelentették, hogy az egy éve megvillantott FTR1200 megkapta a gyártási engedélyt.

Az alapok az Indian Scoutból jönnek, a típus teljes neve is Scout FTR1200 lesz. A blokk 1133 köbcentis, folyadékhűtéses V2-es, a teljesítménye körülbelül 100 ló, a nyomatéka pedig nagyjából 100 Nm körül várható. 

Részleteket még nem árultak el, de valószínűleg a tavalyi tanulmány Öhlins futóművét, karbon idomait, S&S kipufogóját és Brembo fékét nem tartják meg - mindenesetre nem kell sokáig rágódni, valamelyik nagy őszi kiállításon úgyis láthatjuk, és 2019-ben indul a forgalmazása.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.