Menj egy hegyeset a szerpentinen az idegbeteg Yamahákkal!

2018.07.10. 17:08

A Yamaha MT Tour a jövő hétvégén, vagyis július 21-22-én megérkezik a Mátrába, és Parádsasváron kipróbálható lesz a teljes MT-széria, vagyis 11 motort lehet meghergelni a szerpentinen. A tesztvezetéshez nem kell előre regisztrálni, hanem elég a helyszínen kitölteni a felelősségvállalási papírokat, és érvényes jogosítvánnyal lehet tekerni egy kört.

Szombaton és vasárnap egyaránt reggel tíz körül indul a tesztelés a Hegyipatak Panzió parkolójából, és körülbelül délután négyig tart - a körülbelülökre azért van szükség, mert az érdeklődők száma és az időjárás befolyásolja a napi programot.

Hogy nagy vonalakban mire számíthatsz? Az MT-07 nekem például bejött, az MT-09 meg akart ölni, az MT-09 SP a komolyabb futóművel még a bökősebb tempót is bírja, az MT-10 egyenesen veszélyes, az MT-10 SP pedig azóta is az erotikus töltetű álmaim főszereplője.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.