Beköszönt a dashcam a motorok világába

2018.09.26. 15:53

A Peugeot leleplezte a Metropolis 120 Ans-t, mellyel a motorgyártásuk 120. évfordulóját ünneplik, ennek megfelelően elég sok különlegességet tartalmaz. A Metropolis 120 Ans a háromkerekű Metropolis csúcsváltozatának tekinthető, takarékos 400-as blokkal, ABS-szel, kipörgésgáltóval, kulcsnélküli indítással, folyamatos guminyomás-figyeléssel és - ez a legfontosabb - beépített első és hátsó fedélzeti kamerával, vagyis ez az első széria robogó, amihez gyárilag jár a dashcam.

Nem csak a felszereltségi lista hangzik úgy, mintha egy autóról lenne szó, az ára is hasonló - bár a Peugeot robogóknak nincs hivatalos magyar importőre, de a külföldi árazás közelíti az itthon szintén nem forgalmazott Peugeot 108 kisautó indulóárát. Viszont még így is olcsóbb, mint a Piaggio MP3 MP3 Business, melyért nálunk 3 milliót kérnek, és messze elmarad a Yamaha Tmax DX 4,2 milliójától.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.