Már a gyárban lekapták a felesleget a Harley Electra Glide-ról

2019.03.06. 08:25

Mintha direkt az építőknek és a csak szimplán motorozni vágyóknak készítette volna a Harley-Davidson az Electra Glide Standardet: ez a túraváltozat leegyszerűsített, felesleges extráktól mentes kivitele.

A blokkhoz nem nyúltak, továbbra is a már általunk is próbált Milwaukee-Eight 107-es motorral készül, mint a már meglévő Electra Glide és Road Glide, viszont kihagyták belőle a látványos fedélzeti szórakoztató rendszert és a hozzá tartozó hatalmas érintőképernyőt.

A fényezésen sem vacakoltak, kizárólag feketében kapható (régi motorépítő mondás, hogy egy motornak három színe lehet: fekete, matt fekete és brutál fekete). A Bat Wing fejidom, az oldaltáskák és az  öntött alu kerekek megegyeznek a többi Electra Glide-dal.

Ezen felül jár hozzá a tempomat, a 49 mm-es teleszkópvilla és az ABS-szel szabályozott Brembo fékrendszer, tehát fapadosnak azért mégsem hívhatjuk.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.