Így néz ki a BMW F 850 RS

2019.04.10. 12:34

Már nincs messze a BMW F 850 RS bemutatója, valószínűleg idén ősszel az EICMA-n leplezik le, ugyanis ma kikerültek a motor formáját bemutató szabadalmi rajzok. És az is kiderült, hogy egy hónapja nem egy elgépelés történt, hanem tényleg egy üzleti titkot spoilerezett el az angol BMW importőr.

A 850 RS formaterve nagyon közel áll a körülbelül egy évvel ezelőtt bemutatott 9cento tanulmányhoz, de annál azért nagyságrendekkel visszafogottabb. Kimondottan magas építésűnek tűnik,  a képek alapján hosszabb rugóutakat kapott, mint az S 1000 XR vagy az R 1200 RS, noha az  idomokat tekintve eléggé hasonlít rájuk.

Az ülésmagasság ennek ellenére alacsonynak tűnik, vélhetően a mélyebb növésű motorosoknak sem fog gondot okozni. A kerekek 17 collosak, az első féknyergeket radiálisan rögzítették és úgy általában elég sportosnak ígérkezik - mégis úgy tűnik, hogy nem a Ducati Supersport vagy a KTM 790 Duke ellenfelének szánják, sokkal inkább a Yamaha Tracer 900 vevőire hajtanak.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.