Már tesztelik a V4-es Ducati Multistradát

2019.07.31. 09:12

Sejteni lehetett, hogy a Ducati nem kizárólag a Panigale V4 számára fejlesztette le a Desmosedici Stradale blokkot, hanem további típusokba is szerelnék a korszakhatárt jelentő négyhengerest. A Streetfighter V4 nyilvánvaló volt, még ha a bevezető kampány részének szánt Pikes Peak rekord tragédiával is végződött - ennek eredménye lett, hogy 2020-ban nem engedik indulni a motorosokat a hegyi felfutón. A Streetfighter mellett egyre valószínűbbnek tűnt, hogy a Multistradába is bepattintják a brutálisan erős V4-et. És íme.

ducati-multistrada-v4-spy-photo

Már van videó is arról, hogy Bologna környékén hergelik a V4-es Multi prototípusát - bár van rajta minimális álcázás, a típus nagyon hasonlít a Multistrada 1260-ra, igazából csak  a kipufogó és a két extra henger a különbség - könnyen lehet, hogy direkt az aktuális Multistradába építették be a blokkot a teszteléshez, hogy kisebb feltűnést keltsen.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.