Jövőre jöhet a BMW F 850 R

2019.10.16. 11:40

Nem nagy meglepetés, hogy a BMW F 850-ból is készül R (mint Roadster) változat. Az új sorkettes modell a kikerült szabadalmi képek alapján az R 1250 R dizájnját követi. Állítólag 2020-as modellről van szó, vagyis ez lesz a negyedik újdonság, amivel idén előállnak.

Az F 850 GS-hez hasonlóan ez is alapjaiban más, mint az elődje, a blokk, a váz, a lengovilla, a műszerek és a tank is teljesen új. A kipufogót is lent vezetik el, vagyis a motor fara ezáltal karcsúbb lesz, mint az F 800 R-é.

Az F 850 GS-hez képest valószínűleg háthangolják a blokkot - ha tippelni kell, azt mondom, nem lesz érdemben erősebb, de forgósabb, hegyesebb karaktert adnak majd neki, amellyel sportosabb hangulatú lesz - kisebbet lép lentről, de magasabb fordulaton tüzesebb lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.