Naked bike-ban nem volt még ilyen futómű

2019.10.22. 13:41

Az új teaservideón továbbra sem láthatjuk egyben az új Super Duke R-t, sőt, nagy újdonságok sem derülnek ki a típusról, viszont a gyors vágások közül továbbra ismét ki lehet szúrni pár érdekességet.

Az almeríai versenypályán forgatott videó három kérdésre biztosan választ ad:

1. Állat lesz-e a hangja?
2. Milyen lesz a kipufogó?
3. Milyen lesz a fék?

Tehát a hang állat. Üresben hergelve és terhelten is remekül szól, már amennyire egy videó alapján meg lehet mondani, és a minden bizonnyal feláras, GP stílusú Akrapovic dob is nagyon gusztusos. Arra tippelnék, hogy ez egy megkerülhetetlen tétel lesz az extralistán.

A fék jól látható, a Brembo Stylema nyergére esett a választás, viszont ugyanazon a snitten, amin a féket mutatják, feltűnik, hogy az első villa külső gáztartályos lesz - az az alsó narancssárga kis csöcs egy tágulási tartály, és a csillapításban van szerepe. Eddig ilyen konstrukciót csak idomos sportmotoron lehetett szériában látni (Desmosedici RR, GSX-R1000R, Kawasaki Ninja ZX-10RR), úgy látszik, a KTM lesz az első, aki naked bike-nál is beveti ezt a megoldást.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.