Szárnyakat kap a KTM Super Duke R?

2019.10.18. 12:08

A Ducati Streetfighter V4 elképesztően brutális lesz, így a KTM nem veheti félvállról a Beast 2.0 projektet, vagyis a 1290 Super Duke R új kiadását. Kijött egy újabb teaser videó, amiben az almeríai pályán készülnek hergelni a Super Duke R-t.

Azt már tudjuk, hogy új vázra, új kapcsolókra, nagy TFT kijelzőre, jobb fékekre és futóműre lehet számítani az új generációs nagy Duke-nál, amiktől a vezetési élmény javul, de a teljesítménnyel nem próbálnak a Ducati V4-ese után menni. Ami most új infó, hogy a videó alapján úgy tűnik, a Super Duke R-en is lesznek aerodinamikai szárnyak.

A KTM a MotoGP-ben az RC18 versenymotoron használ szárnyakat, valószínűleg az ott gyűjtött tapasztalatokat ültetik át utcára - ezeknek a nagy sebességű stabilitásban van szerepük, leszorítóerőt termelnek az első keréken.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.