Max Biaggi + Husqvarna + Romano Fenati = SIKER?

2019.11.11. 12:01

A KTM jövőre kiszáll a Moto2-ből, a felszabaduló forrásokat pedig egyrészt a MotoGP-re költik, másrészt pedig elindítják belőle a Husqvarna Moto3-as csapatát. A Moto2-ből kiszállás érthető: egyrészt egy rivális márka blokkja köré fejleszteni nem az a kihívás, amit egy motorgyártó keres, másrészt míg a Honda blokk köré volt egy jól sikerült vázuk és futóművük, addig a Triumph-hoz nem sikerült olyan jót találniuk - 2018-ban még csapatbajnokok lettek a Red Bull KTM Ajóval, konstruktőrként a másodikok a Kalex mögött, és két pilotájuk is a dobogón végzett, Oliveira második, Binder a harmadik lett.

Milánóban leleplezték a 2020-as Husqvarna Moto3-as versenygépet, az FR 250 GP-t, amely lényegében a KTM Moto3-as gépe, csak más színekkel. A csapat mögötte a Max Racing lesz, azaz Max Biaggi csapata fog a Husqvarnával menni, a két pilótájuk pedig Alonso Lopez - és kapaszkodj - Romano Fenati lesz.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.