Max Biaggi csapata leigazolta a fékkarmester Romano Fenatit

2019.10.02. 12:39

A sokszoros világbajnok és motoros legenda Max Biaggi vezeti a Moto3-as Sterilgarda Max Racing Teamet, és kiderült, hogy 2020-ra leigazolták Romano Fenatit - Fenati kiváló eredményeket szállított Moto3-ban, de igazán híressé az agresszív tahósága tette, például leállította riválisa motorját, meg átnyúlt a másik fékkarjára verseny közben.

Ez utóbbi miatt el is tiltották, majd egy év múlva visszatért a Moto3-ba, és jövőre pedig Max Biaggi csapatánál folytatja.

Fenatit korábban már kirúgta Valentino Rossi is a VR46 Teamből, szintén viselkedési gondok miatt, most viszont Andrea Iannone és testvére, Angelo Iannone egyengetik Fenati útját - például Angelo lett Fenati menedzsere.

Erre lehet mondani, hogy összenő, ami összetartozik:Iannonét sem a mindig visszafogott, kulturált viselkedése miatt szeretjük, és Max Biaggira sem véletlenül ragadt annak idején a Mad Max név.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.