A Suzuki akkor kezd elektromos motorokat gyártani, ha a vevők készen állnak rá

2020.06.26. 13:35

A Suzuki indiai részlegének értékesítési- és marketingigazgatója a FinanciaExpress-nek adott interjújában beszélt a cég villanymotoros projektjeiről, és úgy fogalmazott, hogy a Suzukinak akkor lesz elektromos kínálata, ha a vevők készen állnak rá.

img 9389

A nyilatkozatából kiderül, hogy a Suzuki készen áll a nyitásra, és folyamatban van az elektromos kínálat fejlesztése - ahogyan már írtunk róluk, nem csak modelleket, hanem komplett platformot fejlesztenek, és ezeket éppen az india üzemükben fogják építeni.

Ha a Suzuki beszállna az elektromos motorkerékpárok piacára, nagy változást hozhatna - jelenleg a nagy gyártók közül csak a Harley-Davidson kínál elektromos modellt, de a Kawasaki, a Yamaha és a Honda is mélyen benne van a villanyos hajtáslánc fejlesztésében.

A Suzuki a hírek szerint nem nagy teljesítményű villanymotorral fog először előállni, hanem kicsi, könnyű és költséghatékony városi ingázókkal, sőt, az sem kizárt, hogy a Burgman család bizonyos tagjait elektromos modellek váltják majd.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.