Újabb képek a Triumph Tridentről

2020.09.30. 09:50

A Triumph kiadott pár álcázott képet a hamarosan érkező Tridentről, mellyel a középkategóriában robbantanának, a reményeik szerint az MT-07 sikerét ismételnék meg vele.

Adattáblát ugyan nem mellékeltek hozzá, de már látni, hogy a futóművet a Showa, a fékeket a Nissin szállítja, illetve gyárilag Michelin Road 5 gumik kerülnek majd a felnikre - ez eddig csupa jó hír, pláne, hogy egy belépő szintű motorról van szó.

Bár a Trident új modell, a blokk az egykori 675-ös Street Triple-én alapszik, de várhatóan csak 660 köbcentivel és az A2-es fojtási lehetőség miatt legfeljebb 94 lóerővel.

A váz egyszerű acélcső hídváznak ígérkezik, a világítás viszont ledes, illetve a gázkar is elektromos, és arra tippelnék, hogy lesznek menetmódok, TFT műszerfal és kanyar ABS is. Az árát az MT-07 és a Street Triple S közé fogják belőni - az előbbi 2,4 millió, az utóbbi 2,9, tehát nagyon valószínű, hogy a Trident 2,5-2,8 millió között lesz valahol.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.