A Ducati előállt egy új Scramblerrel

2020.11.13. 07:55

A Ducati 2021-re frissíti a Scramblereket, melyeket egyfelől hozzáigazítottak az Euro5-höz, illetve feldobták őket néhány látványos aprósággal. A belépő szintű Icon és a Desert Sled új színeket kaptak, illetve gurítottak egy új kivitelt Nightshift néven.

A szürke-fekete fényezéssel ellátott Nightshift lapos üléssel, egyenes csőkormánnyal és kormányvégre szerelt tükrökkel rendelkezik, a rendszámtáblatartót pedig a lengővillára szerelték.

A Desert Sled jövő évi újítása a fekete váz, a kék-fehér fényezés és a gusztusos piros dekorcsík, melyeket arany felnikkel fejeltek meg, és igazán szépre sikerült.

A Scrambler Iconnal nagy csodák nem történtek, az eddigi sárga és narancssárga mellett pirosban is kapható lesz.Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.