Virtuális motorszalont tartana a Suzuki

2021.01.26. 09:58

Rendhagyó módját választja a Suzuki az új modellek bemutatásának. Mivel a világjárvány miatt már tavaly is sorra maradtak el az élő premierek, és autó- valamint motorszalonokat sem lehet tartani, ezt az eseményt is beviszik az online térbe. A virtuális kiállításnak már a dátumát is meghatározták: február ötödikén várják az érdeklődőket. Január 28-tól lehet regisztrálni.

DSC06126

A legfontosabb, és legtöbbeket foglalkoztató kérdésre persze egyelőre nem kapunk választ. Nem tudni ugyanis, hogy pontosan milyen modelleket lepleznek majd le ebben a szokatlan formában. Annyit lehet sejteni, hogy egy, az új elektromos platformjukra épülő nagyrobogót, egy villany-Burgmant mindenképpen láthatunk. De akár az SV650 és a V-Strom 650 utódlása is napirenden van.

Annyi biztos, hogy a megvalósítást úgy képzelik el, mintha egy komplett motorszalon költözne át az internetre. A virtuális látogatók körüljárhatják a motorkerékpárokat, megtudhatják a legfontosabb műszaki adatokat, információkat, és egymással is beszélgethetnek, kivesézhetik a látottakat.

Bár kényszermegoldásról van szó, a maga előnyei megvannak. Egyrészt nem kell lökdösődni, könyökölni a tömegben, ha közelebbről is meg akarunk nézni egy-egy gépet, másrészt pedig saját szendviccsel és kávéval is készülhetünk, nem kell súlyos ezresekért a helyszínen megvenni a túlélőcsomagunkat.