Csodás munkarobogó, erősen túlárazva

2021.03.08. 13:37

Valószínűleg mindenki érezte már úgy, hogy szívesen építene saját motort. Ezeknek a terveknek egy része elhal, más pedig belevág a meglévő átépítésébe - hogy milyen mélyen, az már ízlés dolga, lehet, hogy csak egy óvatos szépítésig jut, lehet, hogy készít egy Merlin blokkos rettenetet. És most már van egy harmadik opció, félúton a kettő között: a brit Shednought-tól meg lehet rendelni a moduláris elektromos munkarobogójukat, a Shed One-t.

Mivel moduláris rendszerről van szó, az alapváltozat bármikor átalakítható - eddig három speciális alváltozata van, a Low Loader, a Carry All és a Gone Fishing, melyek egyértelmű munkagépek. Ezt hangsúlyozzák olyan extrákkal, hogy akár vezetékes szerszámgépeket is meg lehet hajtani róla.

A Shed One-t rövid hatótávú ingázó vagy haszongépjárműnek szánják, 80 km/h a végsebessége, menetképességeit tekintve pedig a 125-ösök ligájában játszik. A hatótáv 80 kilométer körül van a LiFePO4 akkucellákkal, egyelőre a líthium-ion akkucsomag még fejlesztés alatt van. Az ára viszont így is igen durva, 4,2 millió forint, vagyis több mint három Honda Grom kijön belőle, vagy egy fél Panigale V4.

Hirdetésblokkolóval néznéd éppen a Totalbike, és ettől mi éhen halunk.

A TB olvasása ingyen van, de a működtetése nem: szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb: rendszeresen tankolnak, pénzért.

Kérjük, engedélyezd a TB-n a hirdetések megjelenítését, vagy ellehetetleníted a működését annak, amit épp olvasni szeretnél.